söndag 1 mars 2015

Retrospektivt vinterföre

Några återblickar/minnen från en decemberrunda på Lidingö då det var kallt värre! Typ 12 minus som i Stockholmstrakten betraktas som svinkallt;) Tänk om den "riktige" skidkungen Johan Olsson hade fått det vinterföret på 50k idag. 
Ja här är i alla fall ett litet fotocollage från en vinterdag som låg och "skräpa"/tog plats i min iphone. 

Bildgåta, vad är det här? Svaret kommer på slutet...!

En härligt solig och kall löpardag måste självfallet påbörjas vid Stora skuggans fina vidder. Här kan man springa på rakt fram så kommer man till Lilla skuggan i ett nafs.



Så där ja, helt plötsligt har man tagit sig över till Lidingö och passerar en av alla dessa öde båtklubbar, som bara väntar på att väckas till liv.



Vänder blicken bakåt bort mot Värtahamnen i fjärran och inser att det börjar skymma himla snabbt. Så det är bara att skubba vidare mot....
Lidingö gk:s driving range. Jag stannar upp och luftsvingar för att känna om golfmotoriken finns där?! Nä, man är stel som en pinnglass så man får nog vänta på att värmen kommer så småningom.


Rakaste spåret hem innan det blir helmörkt är över en spikrak och folktom Lidingöbro. 
Längtar till sommaren då bron har en skön svalkande bris som ger oss svettiga löpare lite andrum och fläktande vindar som kyler ned huvudet effektivt.


Så där ja, hann hem innan solen gick ned. Hoppas att kunna byta ut den snöiga närmiljön mot sand mellan tårna snart??! Vi får se, kanske..!?

Ja just det...bildgåtan! Det är en Värmeväxlare!. Iskall inandning blir till 20+ istället, behagligt värre:)
Man får leva med att se ut som Darth Vader i nyllet, men det är det värt!;)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar