fredag 4 oktober 2013

Lugn och ro, ingen stress...

Borgvattnet nån gång på 60-talet

Tänk vad livet var okomplicerat och bekymmerslöst när man var liten. Det mesta var bara ett äventyr som bara väntade på att bli upptäckt. Funderande och blickande mot framtiden på en bergknalle i Jämtland verkade vara ganska skönt och kravlöst. Inga måsten, inga tider att passa. Allt gick att göra från kurragömma i lador och hässjor på sommaren till egentillverkade hoppbackar på vintern och tjuvåka scooter med grannungarna fast man inte fick!;)
Men det är väl inte försent ännu med att återvinna lugnet och börja upptäcka nya äventyr!, även om tiden rullat på.
Så.....nu lovar jag att det ska bli mer fri tid fr o m nu och att ett och annat nytt äventyr kommer farande fr o m 2014 och framåt......
Den där träningsresan ska absolut bli av, i vilken form vet jag inte, men nåt blir det garanterat! Det börjar redan spritta i ben o dagdrömmas om spännande cykelrundor och sköna löppass i främmande land.
Jag har redan börjat med att inte passa några tider över huvudtaget på måndagar, tidlöst klocklös får dagen börja när jag vill:) 

Nä, nu är det på tiden att man letar upp en knalle, funderar lite grann o gör nånting, eller sitter kvar en stund till o låter tankarna flyga fågelfritt iväg. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar