söndag 30 mars 2014

Endorfindyningssvall från Praia de Monte Gordo



Hur fort går egentligen en arbetsvecka efter en träningsvecka?!? Ganska snabbt faktist när det fanns ett kul lopp att se fram emot, Premiärmilen vid stora skuggan.
    Pre PM
Hade träningsveckan i Portugal kanske nåt att leverera iform av lite raskare löpning vid den här tiden på året? Hade ingen aning faktist när jag och brorsan gick fr Bergshamra mot universitetet för att än en gång ställa sig på en startlinje bland många andra premiärlöpare. Vädergudarnas solsken värmde snabbt upp smilgroparna till en fin uppåtvinkel mot öronen.

Veckan hade annars börjat med en pigg söndagstur då resdammet raskt dammades av och en jobbig runda i torsdags på 15k då knäeländet var knivhuggsjobbig värre. Inget kul alls!;(
Men nu är det struntsamma för när det vankas tävling brukar adrenalineffekten flöda och smärtan glömmas bort.

Sprang så fort jag kunde o försökte mediativt drömma mig bort till Monte Gordos stränder samtidigt.
    Post PM

Roligast med den här dagen var nog ändå att jag träffa några av träningskompisarna fr Monte Gordo i målområdet:-) Jättekul att ha fått träffa alla dessa träningsglada förra veckan och nu fått ett litet nätverk i sociala medier att få positiva vibbar ifrån.

Efterdyningarna från Praia Monte Gordo kommer att svalla länge, och finnas i minnesbanken att ta fram i många lopp och träningsrundor framöver, under hela året!!(och nästa år tills det är dags för resa igen:))
    Praia de MG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar