tisdag 18 mars 2014

Vattenpass i Portugal


Behövs vattenpass?!...ibland kan man faktist undra när man ser den här stolpe in ut till poolen. Däremot vet vi nu att solen faktist kan spreta åt lite olika håll, enl snillen spekulerar i solstol!
Det var inte helt fel återhämtningsmiljö att slappa vid hotellpoolen efter dagens bragd. 

20 heta kilometer sprang 50 löpglada i 25 gradig temperatur. Som vanligt knappt ett moln när vår lilla 6-min/km grupp lämnade Monte Gordo för att färdas i eufori längs trottoarer i pittoresk by o hålla undan till vänster för motoriserade fordon(lång mening krävs för att beskriva en lång tur). 
Nåja, som vanligt är vi alltid lite för löpglada så farten låg på 5:37 tempo istället o det kändes på slutet i backe som var ovanligt brant för årstiden. 
Vårt vattenpass var spikrakt lokaliserad vid 12.5km, där drickalangning o påfyllning av våra uttorkade lekamen gjordes utan protester.

Nu är det återhämtning och aktiv vila viket innebär att göra så lite som möjligt resten av dagen. Inte dumt när allt finns inom en armlängds avstånd. På tal om armar så känns dom efter gårdagens Kettlebell pass. Inte en muskelfiber som kan komma undan när passen varieras för att inte kroppen skall slöa till.
Men nu....vila för morgondagen! Livet är gott att leva under spretiga solstrålar som hittar hud som 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar