torsdag 22 augusti 2013

Alternativ mag/coreträning i 61km/h resp 90km/h!

Igår kväll fick benen vila till förmån för lite core- och skrikövningar på Djurgården(södra). Som uppvärmning inför höghöjdslägret blev det en 5-kamp på Grönan med jobbarkompisarna fr paramedicin. Tänk vad tävlingsinstinkten kan göra med en även när det gäller lek. Det blir intensivt men kul när man koncentrerat hamrar som en galning på stubbar som poppar upp. Fick lätt mjölksyra i höger underarm;-) Efter ytterligare 4 grenar med en omöjlig kombination av att försöka sikta med luftgevär, där siktet och kornet bara blev blurrigt och Kentucky Derby där hästen var för långsam;-)(måste skylla på nåt!), var det då dags för åkattraktionerna som det så vackert heter.
Ok, vi mjukar upp med bergodalbanan "Jetline", den känner man igen fr förr och får några sköna G i kroppen. Men sen då, "Eclipse", den där slänggungan på +100m som jag inte alls har nån lust med. Ja men tjatar alla, visst ska du med!!!... Hmmm, utsikten kan ju vara fin! eller? Det snurrar på där uppe och blåser utav bara tusan, försöker sightseea olika byggnader i Stockholm, men tänker mest på de tunna kedjorna som gungan hänger i, ser inge bra ut. Skönt! nere med lätt illamående. Då kläcker nån ide´n att vi måste skölja våra sinnen med en tur till i en bergodalbana som heter "Twister". Vi kör!!! Härlig adrenalinkick man fick av en fin liten svängig träbana!!:-). Å bilderna sen som väntade på oss, vilka miner och vilka härliga garv vi fick:-)))) Det var en härlig sensommarkväll där magmusklerna fick sina skrattkramper och ryggraden fick sina G:s som en sorts alternativ träning, lite omväxling som förnöjer!:-)
Idag blir det lite spring bort till Stora skuggan och kika lite på Bellmanstafettlöparnas form. Vi (Haninge IF), springer på lördag i mixklassen. Rapport/inlägg kommer på lördag....!
Dit upp ska man😫

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar